2014. október 7., kedd

Csak EGY napot kell várnod..

Ugyan ez a téma nem feltétlenül a gyász, gyászolás témakörébe tartozik, de mindenesetre szerencsés, ha elolvasod.
Arról szól, hogy ha bármire vársz, mindig tudd, hogy csak 1 napot kell várnod rá.
Elmondom, hogyan, és miért.

Ha várunk valamire, sokszor egy örökkévalóságnak tűnhet, amíg az a valami elérkezik az életünkbe, a szívünkbe, a tudatunkba.  Pedig ha egy kicsikét megfordítjuk a dolgot, máris egy sokkal reménytelibb állapotba kerülhetünk!
Ha van valami, amit nagyon vársz, amit szeretnél, aminek a lelked már nagyon örülne, legyen az a boldogság egy általad kiválasztott pillanata, egy esemény, amit meg akarsz már végre tapasztalni, egy szó, amit hallani akarsz valakitől, egy élmény, vagy egy jobb érzés, amit át akarsz élni, mindegy.
A mottó: Csak egy napot kell várni!

Igen. Reggel felkelsz, és látod, még nem történt meg. Vársz. Telik a napod, és bármit teszel, tudat alatt vársz… Hogy végre elérd, hogy végre történjen valami. Teszed a dolgod, de fél szemmel azért odasandítsz, hogy lásd, mozdult-e valami a háttérben. Eltelt a nap, és nem történt semmi. Talán szomorú vagy, talán csalódott is.

De nézd: este mondhatod magadnak: MAJD HOLNAP ! Holnap megtörténik ! -  és elkezdhetsz örülni, lelkendezni már most, hisz nem tudhatod, valóban megtörténik-e.
De mindenképpen benne van a LEHETŐSÉG.  Végre ! És boldogan fekszel le…
Lehet, hogy másnap és harmadnap sincs változás.
De te már nem vagy sem szomorú, sem csalódott. Emelkedett vagy, bizakodó, mert legbelül már tisztában vagy vele:
HISZ BÁRMIKOR MEGTÖRTÉNHET !  Akár most, ebben a pillanatban is !
És ha ma nem, akkor holnap. Ha holnap nem, holnapután. És a reménynek ez az állandó, láthatatlan lüktetése, megfoghatatlansága, de mégis létező volta adja neked meg a mindennapok átható örömét, és egy belső biztonságot.  
Hogy nyugodtan tedd csak a dolgod, legyen benned egy belső melegség, a várakozás izgalma.
Mert tudod : az egyik napon váratlanul megtörténik.  És addig sem voltál boldogtalan…


Egy rendhagyó, lélekmelengető segítő könyv, melyet személyes tapasztalataimat felhasználva  Neked írtam, ha te is gyászolod  szerettedet, és ha úgy érzed, kell a segítség a talpraálláshoz:


      Megrendelheted   E-könyv formájában  

1 200,-Ft-ért ,itt: 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése