2013. április 19., péntek

Expressz varázsszer bánatra


A bánat, gyász és szorongó egyedüllét érzése nem lehet állandó társad, akkor sem, ha pillanatnyilag úgy érzed, beleragadtál egy sűrű mocsárba.
Ha felismered, hogy  mocsárban vagy, az már jó, mivel az már azt jelenti, hogy nem csak az érzelmeid vezetnek vakon, hanem kezdesz kicsit tudatosabb lenni., és talán eljutsz odáig is, hogy te vagy, aki vezeted a saját érzelmeidet.
Ez a cél.
Soha nem jó, ha hagyod, hogy érzéseid elragadjanak, és különösen kerülendő, ha ezek ráadásul még lehúzó, életedet destruktív irányban befolyásoló érzelmek.

Egész biztos vagyok benne, hogy - ahogyan én sem én senki emberfia - te sem szeretsz szenvedni. Sokszor persze áldozatnak érezzük magunkat, amikor életünkben olyan váratlan események bukkannak fel, melyre- úgy gondoljuk- egyáltalán nincs befolyásunk, egyszerűen nem tudunk változtatni rajta. Hogy egyedül maradtál, és elveszítetted a szeretett párodat, eddigi életedet,  érzéseidet.

A jó hír az, hogy bármilyen feneketlen, sötét káoszon felül tudsz emelkedni, mivel Istentől, vagy az Univerzumtól megkaptuk ezt a képességet. Az már szomorú dolog, hogy ezt sokan nemhogy nem alkalmazzák, de nincsenek is tudatában saját szellemi erejüknek, hatalmuknak!

A szomorúság, életkedv-szegénység, a gyász egy sűrű, sötét függöny, amit le kell tépned, de legalábbis el kell húznod, hogy meglásd a beáradó napfényt.
Itt most szeretnék átadni neked egy nagyon könnyen alkalmazható , csodálatosan felemelő módszert , egy expressz -eljárást arra az esetre, ha megint úgy érzed, érzéseiden elhatalmasodik a félelem, magány, reménytelenség és elkeseredettség.

A varázsszer: Kezdd el mániákusan ismételgetni megállás nélkül az alábbi szavakat:

Szeretet, öröm, Isten, boldogság, béke, nagyrabecsülés, kedvesség, önbizalom, szeretet, nyugalom, szépség, csodálatos, harmónia, egészség, jókedv,  szeretet, mosoly........stb.
( A szeretet szó nem véletlenül szerepel ennyiszer !! )


Érted a lényeget. Ezek a szavak mind-mind a legmagasabb rezgéstartományban lebegnek, és ha ezeket ismételgeted pár percen keresztül, átélve és magad elé képzelve jelentésüket, akkor garantálhatom, hogy gyorsan egy olyan állapotba kerülsz, aminek már nem lesz köze előző, alacsony rezgéstartományodhoz.
Nekem ez mindig segít, és amikor csak szükségem van rá, alkalmazom.

Ilyenkor a felsőbb Egységgel, Istennel kerülünk kapcsolatba, és saját magunk által az isteni érzéseknek leszünk birtokában.
Ilyenkor pedig egyszerűen nem lehetünk boldogtalanok.



Egy rendhagyó, lélekmelengető segítő könyv, melyet személyes tapasztalataimat felhasználva  Neked írtam, ha te is gyászolod  szerettedet, és ha úgy érzed, kell a segítség a talpraálláshoz:


      Megrendelheted   E-könyv formájában  

1 200,-Ft-ért ,itt: 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése