2014. augusztus 22., péntek

Jobbat nem tehetsz, minthogy Istenhez fordulsz..

Lehet, hogy most azt gondolod vagy hiszed, Isten nagyon kiszúrt veled, és igazságtalanul taszított bele keserű gyászodba , kényszerű egyedüllétedbe és feloldhatatlan bánatodba.
Én is így éreztem, és senki nem hitette volna el velem, hogy
Isten ( az Univerzum) valójában nem bántani, hanem inkább oltalmazni akar....
Idővel aztán úgy alakultak  a dolgok, hogy beláttam:  igen, így volt a legjobb. Akkor is, ha ez most nagyon kegyetlenül hangzik.
Rájöttem arra is, hogy amikor Istenhez , a Magasrendűhöz fordulok, olyankor megnyugszom és ellazulok, mert tudat alatt is tudom: valójában semmi baj nem érhet....
És nem is ért...


Neked is azt tanácsolom, bármennyire is haragszol titokban vagy nyíltan most Istenre, bocsáss meg neki és hidd el mélyen, őszintén, hogy az Univerzumban Szeretet van. 

Akid eltávozott, szeretett párod, akit most gyászolsz, a szeretet birodalmában van már, és csakis ott találkozhatsz vele !

Ez az, ami rajtad segíthet most, sőt, valójában csakis ez segíthet. Ha képes vagy a szeretetet előhívni magadban, ha száműzöd a haragot, a csalódottságot, a félelmeidet, és ezeket az érzéseket megpróbálod Szeretettel helyettesíteni, meglátod, megkönnyebbülsz!
Lásd őt magad előtt, lásd, hogy csodás aranyfény veszi körül!
Ahol ő van, ott már boldogság és nyugalom van. Érezd, ahogy ez a békés , szeretetteljes érzés téged is átjár, ahogy elönti lelkedet.
Békélj meg, kérlek , azzal, ami történt. Fogadd el.
Nem tehetsz mást.
Ha így teszel  ( nem fog azonnal sikerülni ) tapasztalni fogod, hogy Isten sohasem hagyott el téged, hogy fájdalmadban is képes leszel meglátni az előtted húzódó apró fénysugarat, ami segíteni fog a továbblépésben!


Egy rendhagyó, lélekmelengető segítő könyv, melyet személyes tapasztalataimat felhasználva  Neked írtam, ha te is gyászolod  szerettedet, és ha úgy érzed, kell a segítség a talpraálláshoz:


      Megrendelheted   E-könyv formájában  

1 200,-Ft-ért ,itt: 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése