2014. május 12., hétfő

Emlékezz a jóra !


Jó, hogy ha mindig azt helyezed előtérbe, az lebeg a szemed előtt, ami jó volt, amire szívesen emlékezel, amire gondolván egy képzeletbéli pelyhes boldogságfelhőt látsz a szemeid előtt, és ez a legnehezebb időszakaidban is vigaszt nyújt neked gyászod enyhítésében.

Ilyenkor persze tudom, nem könnyű észrevenni, de az élet igenis és valóban gyönyörű tud lenni, ha annak látod. Feloldozhatsz magadban mindenféle görcsöt, ami azt a hamis képet mutatja, hogy az életed egy zavaros  és kiúttalan , bozótos ösvény és sehol nem látod a kiutat.

A kiút "térképe" a te fejedben van, a te gondolataid rajzolják meg újra és újra, naponta. 

Hidd el, az "Ég" segít téged mindenével, akkor is, ha ezt most éppen nem érzékeled. Nem is lehet folyamatosan érezni a törődést, hiszen egy gyermek sem érzi a szülői törődést a nap minden percében, de attól az még ugyanúgy ott van és létezik! A kedves melegség és a szeretet napjaid részét kell hogy képezzék ahhoz, hogy érezd ezt a fajta égi törődést, és ezt a szeretetet magadra és másokra nézve is ugyanúgy kell alkalmaznod. Ne büntesd magad semmiért, mert te is hibázhatsz, jogod van erre, de fontos, hogy lépj túl és magadnak is bocsáss meg !
Magadnak és mindenkinek. Ha így teszel, lelked jutalma nem marad el.


Egy rendhagyó, lélekmelengető segítő könyv, melyet személyes tapasztalataimat felhasználva  Neked írtam, ha te is gyászolod  szerettedet, és ha úgy érzed, kell a segítség a talpraálláshoz:


      Megrendelheted   E-könyv formájában  

1 200,-Ft-ért ,itt: 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése