2014. augusztus 8., péntek

Ima a könnyebbségért

Köszönöm, Istenem, hogy gyászom legsötétebb bugyrába is beengedsz egy kis fényt, egy kis szívmelengető sugarat, a szépnek egy töredékét. Még nincs szemem észrevenni mást, mint a sötét folyó hideg hullámainak verdesését, de a partokon , - tudom -már születőben van egy szál kis virág, ami az életet fogja nekem elhozni.

Köszönöm Istenem, hogy szívemet meglágyítod és szeretettel töltöd meg, ez a szeretet  kihat mindenre és mindenkire, akivel kapcsolatba kerülök. Most nem válogatok, mert annyira szükségem van arra, hogy adjak, mint a száraz gyökérnek az étető vízre! 
Köszönöm, hogy kinyitod szememet az élet szépségeire, tudom, nincs okom nem észrevenni a naponta elém táruló csodákat, ámulva figyelve, hogyan húzódik meg oltalmazó árnyékod csendesen mellettem.

Ez az árnyék azonban, aki Te vagy, velem marad örökre, hogy ha megbotlok, felsegítsen, ha sírok, letörölje a könnyeimet és ha nevetek , hát velem együtt könnyezve nevessen ő is. 
Köszönöm !





Egy rendhagyó, lélekmelengető segítő könyv, melyet személyes tapasztalataimat felhasználva  Neked írtam, ha te is gyászolod  szerettedet, és ha úgy érzed, kell a segítség a talpraálláshoz:


      Megrendelheted   E-könyv formájában  

1 200,-Ft-ért ,itt: 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése