2014. május 23., péntek

Egyedül az érzéseiddel...és a segítség.

Egy szerető társ, aki többé már nem ébred fel melletted reggelente... Egy üres  kávéscsésze, mely magányosan áll a konyhaasztalon, és az övé volt… A papucsa, a ruhái, az arcszeszének illata. Minden ott van, és még sincs..

A levegőben még ott vibrál minden mondata, a szellő is az ő szavait fújja feléd. Szeretted és szereted most is. Mintha csak még mindig ott lenne veled.  Emlékszel a pillantására, az ölelésére és az első csókjára. Most már az utolsóra is, amit akkor adott, mielőtt végleg elbúcsúztatok, de talán nem voltál tudatában, hogy AZ az utolsó.

Végleg elment, de nem örökre. A szeretete itt maradt neked, körülölel, magába zár. Félsz ugyan, de érzed a szíved és a lelked mélyén, hogy ő továbbra is a részed, létezik, nem veheti el őt senki és semmi a világon. Benned él munkába menet a zsúfolt járműveken, ott beszélgetsz vele, amikor vásárolsz, ha mosogatsz, ha fürdesz és ha éppen olvasol. 
Az életed nélküle más lett, azt mondod, sivárabb, azt mondod, magányosabb és boldogtalanabb. Így érzed most, de hidd el, van kiút, a fény újra megmutatja önmagát, csak rá kell lépned az útra és bíznod kell!

  A felemelkedésed, a fény felé fordulás a te műved lesz, de ezt a fénysugarat keresni kell,     mivel most csak a sötétség dúl benned. Lelked egy zuga viszont máris szeretne ebből a sötétségből kiszabadulni. Ezzel a kis zuggal kell kezdened, aztán majd jön a többi, szép lassan, nem szabad siettetni!

Egy rendhagyó könyv, melyet neked írtam, ha te is elveszítetted a párodat. Felemel, megsimogat, vigasztal és társad lesz egy olyan fajta egyedüllétben, amely segít neked továbblépni, újra felépíteni a saját önvalódat, a saját további életedet…


Ugyanennek a könyvnek az anyagát megrendelheted 
E-könyv formájában  
PDF formátumban
1 200,-Ft-ért,  itt: 
egyedullet@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése