2013. március 28., csütörtök

A vigasz az imában és Istenben van

Amikor legmélyebb bánatodban, gyászod, lelki fájdalmad közepette is képes vagy bölcs nyugalommal és viszonylag higgadtan tekinteni magadra, a vigasz egyszer csak eltölt téged.
És ez nem más, mint a benned lakozó Isten lénye, szeretete, mindent átható fénye!


Mondj el egy imát elhunyt szerettedért, egy olyat, ami teljes, tiszta szívedből jön! 
Ő ugyan most már gondolatod egy másik dimenziójában él, de tovább él, és ez a fontos! Ezt tudd, mert a legnagyobb vigaszod csakis ebben lehet.

Ha naponta legalább egyszer elmondasz egy ehhez hasonló imát, teljes, mély átérzéssel, előbb-utóbb megkönnyebbülsz, feloldódsz egy magasabb szféra tudatában.
Innentől már kicsit kevésbé fog megviselni, hogy szeretted elveszítette a földi testét, mert ha hiszel a továbblétezés derűs reményében, veled marad örökre anélkül, hogy ez bármelyikőtöknek is egy görcsös kötődést hozna létre.

Egy valóban hatásos imát olvastam dr. Joseph Murphy Benned a kozmikus erő című könyvéből , melyet magam is alkalmaztam. Miközben olvastam, elöntött a béke , nyugalom és szeretet érzése,mert éreztem, hogy minden rendben van.

Ime az ima , melynek szövege szabadon átváltoztatható:

"Átadom szerettemet Istennek. Tudom, hogy Isten életében tovább él, és útja mindörökre halad előre,felfelé,Isten felé, mint ahogyan az élet sem folyik visszafelé.
Szeretetet, békét, örömöt és jóakaratot sugárzok felé, és tudom, hogy Isten szeretete és békessége veszi őt körül. Isten fényessége ragyog benne, általa és körülötte.
Tudom, hogy élete mindennapján a jóság és kegyelem kíséri, és mindörökre Isten házában lakozik.
Valahányszor gondolok rá, azt mondom: Isten legyen veled!"









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése