2014. május 16., péntek

Szívjál nagyokat a friss levegőn és lásd másként a dolgokat!


Menj ki a friss levegőre, nem is gondolnád, mennyire jó hatással van a lelkedre is és a fizikai állapotodra, ha begyűjtöd és betárolod a friss, finom levegőt magadnak!

Valószínűleg te is, mint annyian, csak tessék-lássék lélegzel, épp csak annyira, hogy életben maradj. Ez viszont nem elég arra, hogy valóban energikusnak, egészségesnek érezd magad.

Tehát menj ki, gyönyörködj valami szép tájban, vagy csak egyszerűen  fedezd fel a környékbéli parkot, lásd meg a lakóhelyed közeli szépségeit, amire eddig talán nem is fordítottál figyelmet.Lélegezz közben tudatosan mélyen, és nézz körbe kicsit más szemmel, nem úgy, mintha ötven éve ott laknál és az unalomig unod,  hanem úgy, mintha most érkeztél volna meg a Marsról és először vennéd szemügyre.

Sose engedd tartósan, hogy a szomorúság, bánat eluralkodjon a hangulatodon. Attól, hogy az égen sötét felhők úsznak, nem feltétlenül kell, hogy essen is. A felhők sokszor tovaállnak eső nélkül.
Ébredj fel és tápászkodj fel egy kicsit a saját eddigi valóságod megszokott vackából,és ha így teszel, sok minden újra is "szemed lesz", tényleg meglátod! Csempéssz bele minden napba egy kis különösséget, mindegy mi az, csak ne a széttaposott életed kényelmes lábnyomaiban bandukolj.

Ha hajlandó vagy kicsit kitágítani a figyelmedet , észreveszed, hogy az élet nem egyforma és monoton napok sorozatából áll és nem az a bizonyos, sokat emlegetett szürkeség jellemző a hétköznapokra. Hogy milyen színűre fested azt a bizonyos hétköznapot, csak rajtad áll.
A paletta előtted van, keverd ki a színeket magadnak és fess egy sokszínű, változatos képet a saját,  eljövendő életedről. 


Egy rendhagyó, lélekmelengető segítő könyv, melyet személyes tapasztalataimat felhasználva  Neked írtam, ha te is gyászolod  szerettedet, és ha úgy érzed, kell a segítség a talpraálláshoz:


      Megrendelheted   E-könyv formájában  

1 200,-Ft-ért ,itt: 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése