2014. augusztus 26., kedd

Erre még csak ne is gondolj !!

Amikor a gyász és sokk okozta fájdalom szinte elveszti a józan gondolkodásunk képességét, hát igen, sok minden megfordul a fejünkben, néha még az öngyilkosság gondolata is fel szokott merülni, főleg, ha teljesen egyedül maradtál...

Zűrzavaros érzések cikáznak benned, "mi értelme már az én életemnek nélküle", " ha ő nincs, hát én sem akarok továbbélni ", "miattam halt meg, én sem vagyok már érdemes arra, hogy tovább éljek" stb..




EZEKET AZONNAL FELEJTSD EL !!

Az ilyen gondolatok egy bizonyos ideig, de csak nagyon rövid ideig megbocsáthatóak a gyászodban mint apró botlások, de aztán azon nyomban engedd el őket !
Ezek csak arra jók, hogy még nagyobb szenvedésbe taszítsanak és ördögi mosollyal elvegyék tőled még a lehetőségét is, hogy felfelé lépjél és az érzéseidet, gondolataidat egy magasabb szféra felé irányítsd.

Ne engedj soha ezeknek a lehúzó, komor gondolatoknak, melyek bele akarnak taszítani az ürességbe, hidd el, ez nem Te vagy, ezek egyszerűen nem lehetnek a te saját gondolataid.
Ezek csak olyan árnyékok, melyet a gyász, egyedüllét és a  tehetetlen kétségbeesés szült meg benned, és azért látod őket fenyegetőnek és valóságosnak, mert amíg ezek uralnak téged, nem vagy képes a fényt érzékelni.
A sötét szobába nem jut be a fény, legalább egy résnyire nyisd ki azt az ajtót, a saját lelki békéd ajtaját!  




Ha azon kapod magad, hogy ilyenek járnak a fejedben, először is ismerd fel gyorsan, hogy most ez van. Utána fordítsd tudatosan a gondolatodat felfelé. 
Erre a leggyorsabb módszer, ha alkalmazni kezded a Hooponopono elvet, vagyis elkezded mondogatni gyorsan, egymás után:

Sajnálom, Bocsáss meg, Köszönöm, Szeretlek!!

Amíg ezeket a gondolatokat forgatod a fejedben, más gondolat nem tud odaférni, mivel az agy egyszerre nem tud kétfajta dolgot gondolni.

Tehát ne hagyd, hogy legyűrjön téged egy olyan sugallat, amit valójában te magad is elutasítasz a lelked mélyén.
A te lényed isteni, ezért úgy is kell viselned ezt az égből kapott ajándékot, hogy a belső ragyogásod legalább számodra nyilvánvalóvá váljon. Te jóval több vagy, mint a gondolataid.

Te a LÉLEK vagy, a szeretet, az, amivé az elveszített szeretted is vált. És csakis akkor van rá esélyed, hogy meghalld az ő távoli üzenetét, ha a komor képek helyett a saját arany lelkedet válaszod, ha a  benned lévő űrt fénnyel és szeretettel töltöd meg...

Ha elveszítetted párodat és szeretnél túljutni a gyászodon, nézd meg személyes tapasztalataim által íródott könyvemet itt:

Vagy megrendelheted 
E-könyv formájában  
PDF formátumban
1 200,-Ft -ért, itt: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése