2014. június 20., péntek

Biztosan volt egy álmod..

Valószínűleg neked is, mint annyi embernek,szíved egyik titkos kamrájában helyet foglal egy álom, melyet még nem mertél, vagy nem tudtál megvalósítani. Ennek rengeteg oka lehet, a lényeg, hogy az az álom még mindig ott van és csak vár..  Most még a gyász fájdalmas érzése határoz meg téged, tudom, de ne mondd azt, hogy miután Ő már eltávozott, egyedül már nem érdemes élni, nem érdemes semmit csinálni, és valahogy majd csak túl leszel a napokon...
Ez nagyon destruktív hozzáállás és sehová nem vezet, pontosabban igen, vezet, de te nem oda akarsz menni. Hanem felfelé haladsz, és ennek a haladásnak van egy útja, egy módja, egy mikéntje. Mégpedig az, hogy ne add föl az álmodat, hanem ami még a szívedben mocorog, tedd meg, már csak Őérte is !

Hidd el, most, hogy egyedül maradtál, és eltávozott párod lát odaföntről, látja botladozásaidat, nagyon-nagyon drukkol neked ! Azt akarja, hogy tegyél magadért egyedül is, ne omolj össze, ne ess szét, hanem éld tovább az életedet egyedül , feltartott fejjel és nagyon erős hittel, edzett lélekkel !
A gyász tova fog állni, az álmod pedig, bármi is az, még megvalósulásra vár...

A bátorság, a lendület, az akarás és a cselekvés pedig mindig előbbre visz, amíg végül rátérsz arra a napfényes, békés útra, melyet mindig is kerestél....s amelynek te vagy az origója.


 Én is elveszítettem a páromat ,és ebben a könyvben szeretnék neked segíteni, hogy gyászod feldolgozásának útját kicsit könnyebbé tegyem:



Ugyanennek a könyvnek az anyagát megrendelheted 
E-könyv formájában  
PDF formátumban
1 200,-Ft -ért, itt: 

egyedullet@gmail.com



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése