2014. május 22., csütörtök

A napos oldalt keresd!

Igen, lehet, hogy ezt most lehetetlennek tartod, hiszen azt érzed így egyedül, gyászodban vacogósan megbújva,, hogy életed minden, csak nem napos. Sokkal inkább egy szürke örvényként tétován bolyongó lepelre hasonlít, amiből nem tudsz kikecmeregni.

Pedig hidd el, jobb, ha a mosolyt választod és a napos oldalra állsz, teljes szíveddel, hiteddel! Mit nyersz a lehangolt érzéseiddel? Kinek tudsz bármit is adni, ha még magadtól is megvonod a jót ?
Bármit is tettél vagy nem tettél meg, nem érdemelsz büntetést.

Keress kis ajándékokat mindenhol, amerre csak jársz, és képzeletbéli varázsecseteddel fesd színesebbre a köréd simuló láthatatlan burkot, hadd simogasson és védelmezzen !
Ehhez csak annyi kell, hogy tágra nyitod a szemed és a szíved, széles kapuin át betessékelve a fényt és az apró örömöket, melyek eddig csak ott toporogtak az ajtód előtt türelmesen várakozva.
Vedd észre, kinek adhatsz egy tál friss epret,  kinek kedveskedhetsz egy már kiolvasott könyveddel, és ki örülne csupán egy érdeklődő mondatnak?

Ezeket másoknak, másokért teszed, de a kör végét a te jólesően vibráló , szerető  lelked zárja be.Te vagy a kezdet és a vég is, ezért soha ne mástól, ne külső forrásból várd a segítséget, hisz minden benned van...Isten így alkotott meg.

Egy rendhagyó, lélekmelengető segítő könyv, melyet személyes tapasztalataimat felhasználva  Neked írtam, ha te is gyászolod  szerettedet, és ha úgy érzed, kell a segítség a talpraálláshoz:


      Megrendelheted   E-könyv formájában  

1 200,-Ft-ért ,itt: 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése