2014. augusztus 27., szerda

Hogy mit üzen neked Odaátról ??...

Kaptam már egy-két olyan bizonytalan kérdést gyászolóktól, hogy menjenek-e el látóhoz, mivel úgy érzik, hogy eltávozott szerettük, párjuk valamit szeretne nekik üzenni , és nem tudják, mi is lehet az...

Én azt gondolom, és hiszem, sőt, tudom is ( saját tapasztalat alapján ) hogy
ha Ő egyértelműen szeretne valamit közölni veled, akkor"megtalálja" a módját, hogy ezt meg is tegye.



A "hogyan" már az ő feladata, de hidd el, hogy vannak olyan láthatatlan, rejtett csatornák, melyeken keresztül ő üzenni tud neked !

Lehet az egy "véletlenül" meghallott beszélgetésfoszlány, egy újságcikk, egy könyvben egy sor, a tv-ben egy "véletlenül" meghallott mondat, amiről úgy érzed, kicsit szíven ütött... - úgyis érezni fogod.
Érezni fogod, hogy pontosan melyik mozzanat, melyik mondat, melyik üzenet az, amelyik a Tiéd, ami tőle származik, amit mindenképpen meg kell hallanod, mert  Neked szól!

Egy dolgot kell csak tenned. Pontosabban kettőt:

Kérd meg Őt, akár gondolatban, akár hangosan, de írásban is megteheted, hogy ha valamit szeretne neked átadni, találjon egy olyan módot, egy olyan csatornát, melyen keresztül te is egyértelműen fogod, és tudni fogod, felismered, hogy ez az ő üzenete.
Ez az első lépés. Hogy kérd.
A második lépés, hogy FIGYELJ.

Nem kell, hogy most ezután mindenben üzenetet láss, pláne nem, hogy rágörcsölj a dologra, tulajdonképpen legjobb, ha elengeded az egészet, de amellett nyitott vagy és odafigyelsz .
Talán még aznap, talán egy következő nap, de egész biztos, hogy valamit kapsz. Egy olyan sugallatot, egy biztos érzést, amiről tudod: megkaptad. Ez az ő üzenete. Higgy benne és úgy lesz !!!!

Azt is megteheted, hogy álmaidban kéred az üzenetet.  Úgy alszol el, hogy előtte megkéred őt, üzenjen neked álmaidon keresztül. Nagyon sok esetben így érkezik a válasz.

Légy nyitott, nyisd ki a szívedet és add át magad annak a láthatatlan, univerzális  erőnek, amely egy aranyösvényen át vezet téged, hogy végül megtaláld őt...


Egy rendhagyó, lélekmelengető segítő könyv, melyet személyes tapasztalataimat felhasználva  Neked írtam, ha te is gyászolod  szerettedet, és ha úgy érzed, kell a segítség a talpraálláshoz:


      Megrendelheted   E-könyv formájában  

1 200,-Ft-ért ,itt: 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése