2014. június 16., hétfő

Egyedül is légy vele megint!

Kényszerű gyászod, egyedülléted alatt bármennyire is igyekeznek a morcos keserűségpirulák folyton eléd kerülni,  ne vedd be őket, hanem kérlek, hallgass inkább a jobb érzésedre.

Mondjuk most az a feladat, hogy válassz ki egy napot közös életetekből és rakd össze újra a széthullott darabkákat egy csodálatosan életszerű , szinte élő képpé! 

Biztosan sok ilyen nap volt és hirtelen talán nem tudod, melyiket részesítsd előnyben. Amíg ezen gondolkodsz, addig nem lesz baj, mivel ez a fajta gondolkodás felemelő és tudatosan inspiráló számodra.

A pillangó elrepült, de az emléke soha nem távolodik el tőled, hanem kiszínezi napjaidat, láthatod, ahogy a szárnyai szikráznak a fényben. S neked most gyászodban is erre van szükséged.
Hozd elő szíved barlangjából a legkedvesebb emlékedet Vele, és éld át újra minden egyes pillanatát.
Lehet, hogy egyik-másik részletet már el is felejtetted, de ha most bele tudsz teljes szíveddel és lelkeddel helyezkedni az élménybe, meglátod, olyan apróságok is felbukkannak, amikről nem is gondoltad, hogy elraktároztad..
Ez a cselekvés és a hozzá kapcsolódó kellemes gondolatmenet megvéd téged a rossz árnyaktól, a kellemetlen és lehúzó gondolatörvénytől.
Most csak a Szép van, a Szeretet van, és a Boldogság van, 
ne feledd !!

Minél tovább időzöl itt, minél jobban képes vagy átélni újra azt a csodát, amiben részed, részetek volt együtt, annál nagyobb béke fogja eltölteni a szívedet. Nem számít, hogy egyedül vagy, és nem is vagy egyedül, ha gondolatodban Vele tudsz lenni! Néha oly kevés a különbség ábránd és valóság között...

Légy vele megint, érezd a karját, a pillantását magadon, halld meg szívből jövő nevetését és figyeld a járását, ahogy most éppen feléd közeledik!
Mert közeledik...és soha nem is távolodik el tőled, amíg te úgy akarod.

Egy rendhagyó, lélekmelengető segítő könyv, melyet személyes tapasztalataimat felhasználva  Neked írtam, ha te is gyászolod  szerettedet, és ha úgy érzed, kell a segítség a talpraálláshoz:


      Megrendelheted   E-könyv formájában  

1 200,-Ft-ért ,itt: 







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése