2014. május 27., kedd

Ha hiányzik az ölelése...


Oly rettenetes tud lenni, amikor vágynál  az Ő ölelésére, amikor újra hozzábújnál és a karjaiban védelmezve éreznéd magad mindentől, mindenkitől, az egész világtól.

Az egyedüllét ilyenkor, ha lehet, még fájdalmasabb, mert a gyász, a veszteség érzése egyre jobban elhatalmasodik rajtad és tudod, hogy ezt a vágyadat már soha többé nem elégítheted ki.
Ez igaz is, meg nem is. 

Reálisan nézve valóban nincs többé lehetőséged az érintésére, de gondolatban megteheted ezt.
Érzéseid hullámhosszán elérheted őt újra, megérintheted és újra együtt lehettek!

Hogy mennyire vagy képes ezt átélni, az rajtad is múlik. Sokszor az elképzelt valóság annyira reálisnak tűnik, hogy nem is mindig tudjuk, hol van a határ álmodozás és a valós élet között. Csukd be a szemed és most lásd Őt magad előtt, nagyon élesen. Nézd meg, milyen ruhát visel? Milyen a pulóverjének vagy ingének a színe, milyen az illata és milyen a fogása? Nagyon részletesen lásd, mintha csak ott lenne.
Lelki szemeid előtt, képzeletedben valóban létezik ez a kép,olyannyira, hogy már szinte valóságosnak tűnik...

Most nézed meg az arcát. Mosolyog? Figyel rád? Beszélj hozzá valamit, ha gondolod, és figyeld, mit válaszol. Az lesz a válasz, ami először bukkan fel benned szinte önkéntelenül. És most menj oda hozzá, öleld át és bújj hozzá. Most már nem vagy egyedül. Érezd az anyag szövését, az illatokat. Lehet hogy nem fog azonnal sikerülni, és lehet,hogy nagyobb elmélyülés, átélés kell hozzá, mint amennyire most képes vagy.
De ne add fel, mert ha elég kitartó vagy és áldozol egy kis időt rá, el tudsz lazulni és szabadon engeded szárnyalni a képzeletedet, akkor igenis megtapasztalhatod ezt az érzést !

És ne gondold azt egy villanásnyi időre sem, hogy ez nem más, csak önámítás...A spirituális világ, a szellem és a lélek világa olyan misztikus és megfoghatatlan, hogy mi semmit nem tudunk róla...
Amikor álmodsz, akkor tudod-e, hogy most "csak" álmodsz? Nem. Teljesen valóságosak az átélt élményeid, pedig testileg nem csinálsz semmit, meg sem mozdulsz, csak fekszel.
Az elméddel hozod létre a képeket, a gondolatokat, a mondatokat és a vele járó valós, vagy annak tűnő érzéseket.
Gondolj arra, hogy a szellő is láthatatlan, ami a virágot lágyan simogatja...

Egy rendhagyó, lélekmelengető segítő könyv, melyet személyes tapasztalataimat felhasználva  Neked írtam, ha te is gyászolod  szerettedet, és ha úgy érzed, kell a segítség a talpraálláshoz:


      Megrendelheted   E-könyv formájában  

1 200,-Ft-ért ,itt: 








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése