2014. augusztus 29., péntek

Ima az elengedésért

Ahhoz, hogy gyászodat követően egyáltalán képes legyél valamikor is folytatni a te saját életedet, először is  meg kell szabadulnod a hozzá való görcsös kötődéstől.

Tudom, még nagyon fájdalmas az egyedüllét, és a gyász elviselését is nyomasztó zsákként cipeled magadon egész nap, ami meghatározza napjaidat. Mégis: előbb-utóbb eljön az az idő, amikor az eltávozott szerettedhez való mindenáron- kötődés akadályozni fog téged abban, hogy továbblépj és egyszerűen csak éld a mindennapjaidat.
Keserűség, fájdalom és szenvedés nélkül. . Márpedig a továbblépés elengedhetetlen, ha a belső lámpád zöldre váltott, vagyis ha megérett benned egyfajta belső lelki folyamat, melynek végén azt mondod:  "Elég volt a szenvedésből, most már tényleg úgy érzem, muszáj, hogy elengedjelek és elkezdjem a saját életemet"


Hogy ez az érzés mikor fog meglátogatni téged, az elég sok mindentől függ, többek között attól is, mennyire vagy erős lelkileg. Van akinél ez fél év, van akinél egy év, változó...
De a lényeg, ha már kicsit is kezded úgy érezni, hogy a hétköznapjaidat túlságosan meghatározza, befolyásolja nem múló gyászod folyamatos ottléte,

Kezdd el az ELENGEDÉSI FOLYAMATOT.

A leghatásosabban ezt egy imával teheted meg, melyet naponta többször elismételsz,  a legmélyebb odaadással és átérzéssel.

Példaként álljon itt egy ima, melyet természetesen szabadon változtathatsz úgy, ahogy az neked a legjobban esik: Ez az ima valójában egy köszönet, egy előzetes hála azért, amiért imádkozol.


Köszönöm, Istenem, hogy megengeded számomra, hogy szívem legmélyéből legyek képes elengedni szeretett ....... ( név)
Tudom, hogy gondviselésedbe helyezed őt, és fényed végtelen ragyogása immár az ő ragyogása is. 
Elengedem a lelkét saját útjára, egy olyan útra, melynek végén a boldogságot , a békét és a szeretetet találja Immáron ez az ő élete, és tudom, hogy a csodákat ezentúl már a te országodban tapasztalja meg. Köszönöm, hogy fogod a kezét, hogy segítesz neki, oltalmazod és elárasztod földöntúli, mindent átható szereteteddel. 
Tudom, itt a földön neki már nincs keresnivalója, de lelkének simogatása örökre velem marad, melyet bármikor megtapasztalhatok pusztán azáltal,  ha csak erre gondolok. 
Szívednek hatalmas óceánjába tudom, befogadtad őt, szereteted lágy hullámait örökké érezni fogja melletted! Boldog vagyok, hogy így van, mert így nyugodt lehetek afelől, hogy ő biztonságban ,állandó békében él veled.
Immár képes vagyok én is rálépni arra az ösvényre, mely a saját életemhez vezet, és amire valójában születtem.
Köszönöm, neked, Istenem!


Egy rendhagyó, lélekmelengető segítő könyv, melyet személyes tapasztalataimat felhasználva  Neked írtam, ha te is gyászolod  szerettedet, és ha úgy érzed, kell a segítség a talpraálláshoz:


      Megrendelheted   E-könyv formájában  

1 200,-Ft-ért ,itt: 










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése