2013. április 29., hétfő

A jóra és a szeretetre emlékezz!



Most ugyan egyedül vagy, gyászodban  lelkileg néha fázósan dideregsz és összekucorogsz, de észre kell venned, hogy az életben az a legszebb, hogy semmi sem állandó.

A szomorúság , a magány, a gyász érzése sem. Minden egyes nap kelj fel úgy, hogy ez egy új nap, új reménnyel, új vágyakkal, megújuló érzelmekkel.
Helyezkedj várakozásteljes állapotba, és így minden napod izgalmasan indul, mivel nem tudhatod, miféle csoda vár rád aznap!

Ami jó volt, ami szép volt a kapcsolatotokban, arra mindig emlékezz, és ha lehet, CSAK ARRA!

A gyógyulás útja a felejtés útja, de ezt nem a szó legszorosabb értelmében kell érteni, hiszen nem Őt akarod elfelejteni. Inkább azt, ami még mindig egy kellemetlen, rossz érzést kelt benned, ha rágondolsz.
Lehet az egy   bántó, meggondolatlan szó, egy elszalasztott alkalom a szeretet kimutatására, vagy egy haragos nap, aminek te voltál az oka.

Mindegy, mi volt, most már túl vagy ezen,  ne marcangold tovább a már amúgy is szétfoszlott szálakat.
 Felejtsd el a bajt, bánatot, és örömmel próbálj visszagondolni arra,hogy milyen társat adott neked az élet! Érezd át a hálát azért, amid volt, amiben részed volt, abban a boldogságban, szép időszakban, amit kaptál tőle. 

Egy rendhagyó, lélekmelengető segítő könyv, melyet személyes tapasztalataimat felhasználva  Neked írtam, ha te is gyászolod  szerettedet, és ha úgy érzed, kell a segítség a talpraálláshoz:


      Megrendelheted   E-könyv formájában  

1 200,-Ft-ért ,itt: 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése