2014. szeptember 3., szerda

Amikor minden összeomlik..

Ez egy olyan blog, mely csakis Neked jött létre, amennyiben te is abban az „élményben” részesültél, hogy elveszítetted a párodat, és egyedül maradtál.
Velem is ez történt.
Azonban ezen az oldalon tovább is lépek, és együtt elindulunk – ha akarod- egy olyan reményteljes úton, mely túlmutat a gyászon, fájdalmon és a hosszú, értelmetlen önsajnálaton, és már az újrakezdés esélyét is képes meglátni!



Ehhez a továbblépéshez nagyon szükséges, hogy összhangban legyél az Univerzum, vagy Isten bölcs mindentudásával, kozmikus erejével.
Ez az erő Benned lakozik, mindig is így volt.  Segítek, hogy legyen erőd elhúzni a most még sötétnek tűnő fátylat, és hogy észre tudd venni a nyílegyenesen feléd tartó fénysugarat.

Mindegy, milyen sötétnek látszanak most a dolgaid, életed boldoggá tételéről soha nem mondhatsz le.
Ha a házad összeomlott, nem a romokat kell nézegetni és siránkozni felette,hanem minél gyorsabban összeszedni, és helyére egy újat, gyönyörűt, káprázatosat építeni.

Nem egyedül kell ezen az úton végigmenned, én segítek.
Nagyon bízom abban, hogy minden bejegyzésben találsz legalább egy olyan dolgot, ami a napodat icipicit kevésbé fájdalom -mentessé teszi.


Egy rendhagyó, lélekmelengető segítő könyv, melyet személyes tapasztalataimat felhasználva  Neked írtam, ha te is gyászolod  szerettedet, és ha úgy érzed, kell a segítség a talpraálláshoz:


      Megrendelheted   E-könyv formájában  

1 200,-Ft-ért ,itt: 








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése