2014. augusztus 16., szombat

Képzeld, hogy elutazott !

Talán nem esik nagyon nehezedre, ha olyasmit képzelsz el, ami tulajdonképpen nagyon is közel áll a valósághoz.

Ha meghal egy szerettünk, gyászba fordulunk, Siratjuk, feketébe öltözünk, szenvedünk és mi is meg akarunk halni vele együtt, vagy utána. Mintha ez segítene bárkin is.
Félve merem csak leírni, mivel tudom, hogy nem ez az általánosan elfogadott hozzáállás - ( de nem lenne értelme az írásnak, ha csak és kizárólag olyanokat írnék, amit mások már elfogadtak előttem...)  -  hogy  a gyász komor leplébe temetkezés helyett válassz inkább egy számodra kedvezőbb alternatívát:

Képzeld el azt, hogy szerelmed , párod, szeretted minden előzetes bejelentés nélkül ugyan, de elutazott. Itt hagyott mindent, mindenkit, amivel és akivel kapcsolatiban állt, legyen az feleség, férj, szülő, gyerek, barát, főnök. Mindenkit itt hagyott, mert így döntött a lelke. Ugyan nem szólt előre, tehát bejelentés nélküli , "fizetetlen" szabadságra ment , de a 
lényeg csakis egy:  HOGY Ő JÓL VAN. ÉS BOLDOG OTT, AHOL VAN!



Kell most neked ennél több ?
Tudom, fáj, hogy nincs már veled, keservesen éled meg, hogy reggelente nem ad csókot, ha munkába megy, nem telefonál rád napközben,  este nem vár téged otthon, és te is hiába várod őt...  Legalábbis a fizikai lényét. De a lelke ott van. Nem látod, mert nem láthatod, de Veled van.
Benne van a világító villanykörtében, a vízcseppekben, melyet megiszol,  a könyveidben a betűk között és az utcán a hajlongó, illatos fűszálakban.
Beszélhetsz is hozzá, szinte érezni fogod, hogy hallja, és még a választ is meg fogod kapni előbb-utóbb, ha megvan rá a "füled". Élj nélküle, de közben tudva, hogy Ő egy távoli , csodaszép szigetere utazott el egy pillanat alatt, mégpedig az engedélyed nélkül.

Ennek ellenére bocsásd meg ezt neki, és csakis arra gondolj, hogy Ő nem szenved, hogy a mindennapok kis apró-cseprő ügyei, problémái nem idegesítik már, teljesen nyugodt, békés, és szeretetteljes állapotba került, bele az ég kékjének közepébe, ahol csak a Boldogság van...


Egy rendhagyó, lélekmelengető segítő könyv, melyet személyes tapasztalataimat felhasználva  Neked írtam, ha te is gyászolod  szerettedet, és ha úgy érzed, kell a segítség a talpraálláshoz:


      Megrendelheted   E-könyv formájában  

1 200,-Ft-ért ,itt: 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése