2014. július 8., kedd

Egyedül, Istennel...

Amikor Istent keresed, magadat keresed.
Amikor magadat keresed, Istent találod. Mindenhol ott van, nem is tudsz elgondolni még egy gondolatot sem, amelyben Isten ne létezne.

Ez valójában csodálatos, hiszen tudhatod, hogy sosem vagy egyedül. Bárki elhagyhat, elviheti szíved egy részét vagy pár percnyi dobbanását, Isten akkor is átölel és mindig a kiaranyozott utat választja neked. Akkor is, ha most csak a sarat látod.
Hidd el. Így van.

Naponta pár percre fordulj tehát felé és adj hálát, mondj köszönetet mindenért!
Akkor is, ha most éppen a gyászod és egyedülléted nagyon fáj, és a legkevésbé sem érzel hálát, sőt...
Valójában akkor kell leginkább hálásnak lenned, amikor nincs rá okod. 

Mindenki tud hálálkodni, ha a dolgok úgy alakulnak, hogy kell, legalábbis ahogy szerinte kell...
De ahhoz, hogy akkor érezd és mondd ki a háládat akkor is, amikor a szíved és lelked zűrzavaros, amikor csak a kétségbeesés, a néha lesújtó egyedüllét és a bizonytalanság az úr, nos, ahhoz lelkierő kell, és mélységes hit. Ha nincs meg a hited, azt is lehet fejleszteni. Életed könnyedebben halad,ha te is kicsit könnyedebb vagy, ha el tudsz engedni dolgokat, embereket, momentumokat.

Ha minden összejött, gyászolsz és magad alatt vagy, ne add meg magad! Kezdd el mondogatni, hogy
"köszönöm, szeretlek". Ezek varázsszavak. Mindig segítenek, mert egy magasabb szférába emelnek téged.
Sokszor egymás után mondogasd, addig amíg valóban nem érzed, hogy igenis vannak dolgok az életedben, amik köszönetet és hálát érdemelnek! Most koncentrálj azokra és hidd el, az életed pozitív fordulatot vesz. Tudom, mert én is megtapasztaltam...


Egy rendhagyó, lélekmelengető segítő könyv, melyet személyes tapasztalataimat felhasználva  Neked írtam, ha te is gyászolod  szerettedet, és ha úgy érzed, kell a segítség a talpraálláshoz:


      Megrendelheted   E-könyv formájában  

1 200,-Ft-ért ,itt: 







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése