2014. augusztus 13., szerda

Ima - megbocsátok magamnak

Az Imának nagyon fontos jelentősége van. Mint egy édes balzsam, úgy vonja be fájó, vibráló lelkedet. Használd az imát naponta, vagy akár naponta többször is , ezt nem végezheted túl sokszor.
Amikor érzel egy békés megnyugvást, egyfajta belső felszabadulást, - mintha az ég felé engedted volna lelki tusáiddal megtöltött léggömbödet - akkor és csakis akkor hagyd abba, mivel akkor tudat alatt már biztos vagy benne, hogy az ima segített neked.

Persze szabadon variálhatod a szöveget, kiegészítheted a saját lényedre jellemző mondatokkal , illetve el is hagyhatod azokat, amelyekkel nem vagy összhangban, melyet nem igazán téged tükröznek, vagy amit egyszerűen csak idegennek érzel magadtól.


Ezt az imát akkor használhatod sikeresen, ha úgy érzed, hogy valamiért lelkiismeretfurdalást érzel, ha bűntudatod van, ha azt érzed, valamit nem tettél meg, valamit nem mondtál, amit kellett volna, illetve nem voltál ott a megfelelő helyen, időben, alkalomkor stb..

Bármi okozhat neked bűntudatot, de ennek a legtöbbje- tapasztalatom szerint  -alaptalan, sokszor inkább csak indokolatlan önostorozás. 

Semmiképpen nem egészséges, és kérlek, ne hagyd magadon eluralkodni ezt a fénytelen lelkiállapotot, mert akkor előbb-utóbb magadévá teszed ezt a fajta érzést, mintha valóban a Tiéd lenne, és nem csak te gyártottad volna magadnak. Pedig te gyártottad, hidd el.

Ha belső világod nem hagy téged nyugodni, ha szétfeszít egy számodra kínlódást okozó érzés, akkor azzal foglalkozni kell, pontosabba mielőbb tanácsos szélnek ereszteni, hogy semmiképpen ne telepedhessen meg érzelmeid bugyraidban, hisz ami téged nem szolgál, annak még egy icipici hely sem jár...

Álljon most itt az Ima, melynek rendszeres használatával megszabadulhatsz a bűntudat érzésétől.
Először is kerülj nyugodt fizikai állapotba, csitítsd el tested minden porcikáját, csak légy, mint egy fűszál.
Úgy mondd el az imát minél több alkalommal, hogy közben szívedből átélsz minden egyes szót és kijelentést, ne pedig csak úgy, mintha felolvasnád.
Így lesz igazán hatása.


IMA A MEGBOCSÁTÁSÉRT- ÖNMAGAMNAK


Köszönöm neked Istenem, hogy szívemet és lelkemet békességgel , szeretettel és elfogadással töltöd meg. 
A nyugodt békesség érzése elkíséri napjaimat, végigkíséri életemet. Szívem teljes szeretetével megbocsátok magamnak, mivel tudom, hogy pontosan azt tettem, amit a leghelyesebbnek láttam az adott pillanatban. 
Most elfogadom és megbocsátom azt, amit tettem, hisz - te tudod, Istenem - nem rossz szándékból tettem.
Egy fényes csillag vagyok az ég csillagai között, és csillagom ragyogását csakis én tompíthatom el azzal, ha gondolataim nem a jó, nem a békesség , és nem a szeretet felé örvénylenek.
Tudom, hogy láthatatlan kapcsolatunk folyamatosan működik, és minden körülmények között megmutatod számomra azt az utat, mellyel végső soron a boldogságot érem el. 
Tudom,  hogy segítesz  abban, hogy elfogadjak mindent, amin már utólag nem tudok változtatni, és kellő bölcsességet adsz nekem az önmagammal szembeni megbocsátás képességére. 
Ezennel felmentem magam a saját magam által előidézett bűntudatomból, közös akaratunk szerint, mely csakis a szereteten alapul. 
Köszönöm.



Egy rendhagyó, lélekmelengető segítő könyv, melyet személyes tapasztalataimat felhasználva  Neked írtam, ha te is gyászolod  szerettedet, és ha úgy érzed, kell a segítség a talpraálláshoz:


      Megrendelheted   E-könyv formájában  

1 200,-Ft-ért ,itt: 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése