2014. augusztus 1., péntek

Most azonnal tedd meg ezt!

Gyorsan keresd meg, MOST mit adhatsz !

Nyilvánvaló, hogy most, hogy gyászolsz és sokszor végtelenül egyedül érzed magad, talán azt gondolod, az élet keservesen megkínzott téged és igazságtalanul bántott.

Bárhogyan is érzel most azonban, van egy dolog, ami azonnali lelki közérzetjavítással bír, 
ami tulajdonképpen a legeslegjobb rezgésfokozó, s ami által máris egy békésebb, nyugalmasabb állapotban kerülhetsz.

Ez a varászszer az ADÁS 

Az, hogy most azonnal, nem egy óra múlva, nem egy nap múlva, hanem tehát MOST keresel valakit, bárkit, akinek valamit adhatsz.
Nem lesz nehéz ilyet találni, és itt az adáson most nem értékes holmikat kell érteni, hanem elsősorban törődést, figyelmet, szeretetet.
Egyszóval magadat, pontosabban magadból egy szeletet.
Hidd el, hogy már csak ha elkezdesz ezen morfondírozni, attól is kellemesebb hangulatba kerülsz, és folyamatos társad, a depressziód kevésbé fog gyötörni.
A lehúzó, negatív gondolatok hamuvá égnek a szeretet fényében, abban a fajtában, amit te igenis  képes vagy - még ilyenkor is, egyedül is  -  magadból kisugározni !

Ne rejtsd el ezt az értéket magadban, hanem mutasd meg a körülötted lévőknek, és ADJ VALAMIT NEKIK !  Lehet, hogy azt érzed, gyászodban most te szorulnál inkább vigaszra, de hidd el, ha adsz, akkor te is megkapod a vigaszodat, visszakapod a szeretetet, és ezáltal lelked bánatának enyhülése is varászütésre bekövetkezik !
Tedd meg MOST !!


Egy rendhagyó, lélekmelengető segítő könyv, mely Neked íródott, ha te is gyászolod  szerettedet és egyedül maradtál:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése