2014. május 29., csütörtök

Egyedül , "ÖNAZONOSAN"

Most, hogy egyedül maradtál, "sajnos" már nem kell megfelelned különböző elvárásoknak, (amiket tudom, szívből és örömmel tettél) - viszont sokszor egész biztos, hogy  nem volt azonos azzal, amit valójában tenni vagy mondani akartál... mert nem TE voltál.

Én évtizedeket töltöttem azzal, hogy meglévő - általam nem elég előnyösnek ítélt, vagy megfelelőnek vélt - tulajdonságaimat megpróbáltam lecserélni mások, általam jobbnak tartott tulajdonságaival.

Nem értettem, miért is nem működik ez, aztán rájöttem, hogy azért, mert nem vagyok önazonos magammal.
Ennél pedig nincs fontosabb, ha jól akarod érezni magad a bőrödben. Merj  saját magaddal azonosulni, és hagyd a csudába, hogy mások ezt vagy azt gondolnak rólad. Próbálhatsz te laza csaj lenni és könnyen barátkozó, nagy dumás, aki ontja a poénokat magából, un "jó fej". Kísérletezhetsz azzal is, hogy  folyamatosan tökéletes rendet tartasz a ridikülödben és magad körül, ha egyszer nem vagy ezt képes állandóan figyelni, mert nem tartod annyira fontosnak.

Hidd el, hosszú távon jobban jársz, ha inkább azokat a rád jellemző tulajdonságaidat helyezed előtérbe és fejleszted tovább, ami már amúgy is Te vagy és nem kell erőlködnöd, hogy  megszerezd.
Nem véletlenül  "kaptad" azokat a tulajdonágaidat. Valamit kezdened kell velük, nem pedig elnyomni.
Mindenki másnak akar látszani, mint ami, mert azt gondolja, hogy egy általa példaképnek tartott valaki tulajdonságai sokkal klasszabbak, mint az övé. Ne ess ebbe a hibába ! Nem kell  Marilyn Monroe-vá  válnod, ha valójában te Katherine Hepburn típus vagy. Az vagy, aki vagy.

Most, hogy egyedül maradtál, inkább vállald fel azt, aki valójában vagy. Egy megfontoltabb, józanabb gondolkodású, komolyabb ember , vagy éppen ennek az ellenkezője. Semmi baj nincs ezzel, amíg azt érzed, hogy Te saját magaddal vagy önazonos és nem a külvilág tükrében nézegeted magad.
Vedd elő a saját tükrödet és fedezd fel a rád jellemző vonásaidat, érzéseidet, lelked valódi, torzítástól mentes  visszatükröződését.

Egy rendhagyó, lélekmelengető segítő könyv, melyet személyes tapasztalataimat felhasználva  Neked írtam, ha te is gyászolod  szerettedet, és ha úgy érzed, kell a segítség a talpraálláshoz:


      Megrendelheted   E-könyv formájában  

1 200,-Ft-ért ,itt: 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése