2014. augusztus 23., szombat

Legyél Angyal !

Talán próbáltál már hasonlót, de másnapra abbahagytad.  
Talán még nem próbáltad, de nyitott vagy rá. Akárhogy is,ahogy minden emberben,úgy benned is létezik Isten, és az Isteni szeretet energiája. 


Ezt a szeretetet, ami folyamatosan árad benned, a napi problémák, amiket át kell élned, gyászod, mely minden idődet és erődet felemészti,  „lemossák”, eltakarják, láthatatlanná teszik. 
Nem fénylenek, épp csak ott vannak, kicsit tétován topognak lelkedben, és várják, hogy végre kiszabadulhassanak, pontosabban, hogy te végre kiengedd őket a palackból.

Minden ember a te szeretetedre vár, akár idegenek, akár barátaid, rokonaid, ismerőseid, akár tudják, akár nincsenek tudatában.  

A benned kialakult görcsös csomók is lazán kioldódnak,és lelki fájdalmad intenzitása csökken, ha kiárasztod magadból ezt a csodálatos adományt!
Hogyan ?

Vegyél most egy papírt a kezedbe, és írd fel rá azoknak az embereknek a nevét, akiket szeretsz, akikkel szeretnél valami jót tenni, akiket boldognak akarsz látni.
Tudom, valójában most a te fájdalmad és gyászod a legnagyobb számodra, és valószínűleg eszedbe sem jut, hogy ilyen módon saját magadon is segíthetsz... Pedig így van.


Tehát  gyűjts össze minél több ilyen embert.A nevek alatt hagyjál elég sok helyet ahhoz, hogy íni tudj alá.
 Most válassz ki egy nevet tetszőlegesen, ő lesz az első.  Írd fel, hogy szerinted minek örülne, mi tenné őt boldoggá, mitől lenne elégedett? 
Biztosan nem lesz könnyű eleinte, hiszen a te fájdalmad és lelki tusád felül akar kerekedni majd mindenáron.
De kérlek, legalább egyszer próbáld meg .

Ha beleérzel az illető lelkébe, ha kicsit beleköltözöl, és az ő fejével, szívével kezdesz látni, érezni, egy csomó dolgot fogsz a papírra vetni. 
Ez lehet bármi, nem fontos, hogy tudd teljesíteni a valóságban is, hogy befizeted a barátodat egy három hónapos világ körüli útra. Nem ez a lényeg, hanem csakis az őszinte szándék.

Legalább másnaponta menj végig a listádon, és legyél Angyal napi 15 percre, akinek nincs más dolga, mint hogy másokat segítsen.  Teljes beleéléssel tedd, és ne kacskaringózz vissza a saját problémáid és fájdalmad útvesztőibe. Most ne, legalább erre a kis 15 percre.

Fontos, hogy lelki szemeddel lásd is, ahogy az illető nevet, örül, hálás neked! 
Mintha máris valóság lenne az élmény, amit te adtál neki!

Tudod, hogy ennek az „Angyalgyakorlatnak” milyen fantasztikus hatása van ?

  1. Már a gyakorlat közben is elkezded jobban érezni magad, magas rezgéseket bocsátasz ki. Elönt egyfajta „jóságos Angyaltudat”, amitől hirtelen rendkívül emelkedettnek érzed magad. 
  1. Amíg benne vagy az élményben, távol tartod magad fájdalmas élményeid újra- és újra átélésétől
  1. Az érdekesség az, hogyha ezeket a „jótéteményeket” csak gondolatban viszed véghez,  akkor is ugyanaz a lelki hatása, mintha valóban megtennéd. Ennek az az oka, hogy agyunk nem tud különbséget tenni a valódi és a képzelt dolgok között. Ezért is van az, hogy minél jobban beleéled magad a jó cselekedetbe, a vonzás törvénye alapján annál több jó dolog fog megjelenni az életedben, és annak az  életében is, akinek adtad ezt a csodás lelki ajándékot.
  1. Végül - és méltatlanul utoljára említve -  az a hatalmas racionális előnyöd is megvan, hogy  mindenkiről lesz egy kész anyagod, így, ha bármilyen alkalom lesz, amikor ajándékozni szeretnél valamit, már nem kell töprengeni, csak egyszerűen előveszed a már gondosan  és szeretettel összeállított listát, és kiválasztasz belőle valamit..

Az életben nem az a legfontosabb dolog, hogy mindig csak kapni akarjunk, hanem hogy kitaláljuk, mi mit adhatunk másoknak, mivel szolgálhatjuk a boldogságukat!

És hidd el, hogy ez a boldogság, mivel univerzális és Istentől származik,  ezerszeresen fog rád visszaszállni, és életedben -  idővel -  megnyilvánulni .


 Egy személyes vonatkozású könyv, ha elveszítetted párodat
 és nem tudod gyászodat    feldolgozni..



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése