2013. április 17., szerda

Az egyedüllét számodra most áldás


Lehet, hogy te , aki most éppen gyászolod elveszített párodat, és mindent megadnál, csak hogy még egyszer itt legyen veled ( ez teljesen természetes )  nem is gondolsz arra, hogy számodra ez az állapot, ez az egyedüllét valami jót is jelent.

Ha túllépünk azon a közhelyes megállapításon, hogy az egyedüllét fájdalmas állapot és mindenképpen kerülendő, rájössz arra, hogy egyedül lenni tartalmas dolog . Furcsa ez a szó ide, de ez jutott eszembe, és szerintem azért találó, mert ilyenkor a magaddal töltött idő pont olyan minőségű lehet, amilyennek te szeretnéd. Te, és nem más. 
Szép és felemelő dolog párkapcsolatban párunk kedvére tenni, szeretni , szeretve lenni és "szolgálni", és maximálisan alkalmazkodni . Igen, ez a párkapcsolat, és ez így teljes, így lesz szép kör alakú. Adunk és kapunk.

Viszont most sajnos egyedül maradtál, tehát az adok-kapok törvényét így magadra nézve kell alkalmaznod és használnod a mindennapi életedben.
És ez, hidd el, ugyanolyan fontos!

Nem szabad azt gondolnod, abban a hitben élned, hogy az élet csak valakivel , valaki mással ér valamit. Te éppolyan fontos vagy, hát szeresd magadat, sőt, szeresd meg magadat, ha eddig nem tetted! 
Ez nem önzés,vagy egyfajta túlrajzolt egoizmus, hanem egyszerű és egészséges önszeretet. Ezt kell most gyakorolnod azokban az időkben, amíg egyedül vagy, ez a legfontosabb feladatod.

Ez most számodra legyen a lelki fejlődés időszaka, ami  egy igen tartalmas időszak lehet, ha gondosan felépíted magadnak a hétköznapjaidat színekből, érzésekből , szép gondolatokból és pozitív cselekedetekből.


Egy rendhagyó, lélekmelengető segítő könyv, melyet személyes tapasztalataimat felhasználva  Neked írtam, ha te is gyászolod  szerettedet, és ha úgy érzed, kell a segítség a talpraálláshoz:


      Megrendelheted   E-könyv formájában  

1 200,-Ft-ért ,itt: 









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése